Restaurants & Bars

A journey into the flavours of different regions. The exploration of new places starts at the dinner table: each night you will be treated to a signature dish by world-renowned chefs, all included in the rate. Through their "Destination Dishes", Bruno Barbieri, Hélène Darroze and Ángel León will give you a foretaste of the places you will visit the day after. It will be a journey into taste: in the wine bars, at themed restaurants and through aperitifs at sunset. From a snack consisting of a Nutella crêpe, to an aperitif with sushi and then pizza prepared with sourdough, top the evening off with a walk under the stars enjoying a real homemade ice cream.Destination Dishes” τους, οι Bruno Barbieri, Hélène Darroze και Ángel León θα σας δώσουν μια γεύση από τα μέρη που θα επισκεφτείτε την επόμενη μέρα. Θα είναι ένα απίστευτο ταξίδι γεμάτο διαφορετικές γεύσεις από τα wine bars και τα θεματικά εστιατόρια μέχρι τα απεριτίφ το ηλιοβασίλεμα. Δοκιμάστε κρέπα Nutella για σνακ και αργότερα δοκιμάστε sushi και παραδοσιακή Ιταλική πίτσα. Ολοκληρώστε τη βραδιά με μια βόλτα κάτω από τα αστέρια ενώ θα  απολαμβάνετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό. 

en_USEnglish